سطوح بازگشتی فیبوناچی در روند نزولی

حالا نوبت به آن رسیده تا بررسی این موضوع را انجام دهیم که چگونه میتوانیم از ابزار بازگشتی فیبوناچی در طی دوره روند نزولی استفاده کنیم. در ادامه نمودار 4 ساعته از EUR/USD اورده شده است.

همانطور که مشاهده میکنید، ما نوسانات صعودی خود را در 1.4195 در 25 ژانویه یافتیم و همچنین نوسانات نزولی را در 1.3854 چند روز بعد ، در 1 فوریه یافتیم. سطوح بازگشتی

1.3933 (23.6%), 1.3983 (38.2%), 1.4023 (50.0%), 1.4064 (61.8%) و 1.4114 (76.4%).

می باشند.

انتظار برای روند نزولی این است که اگر قیمت از این مقدارِ پایین بر خلاف روند تغییر کند، احتمالا در یکی از سطوح فیبوناچی با مقاومت مواجه میشود، زیرا معامله گرانی که میخواهند در روند نزولی در قیمتهای بهتر،  کار کنند،  در آنجا آماده ‌ی ارائه سفارش فروش میباشند.

اجازه دهید به آنچه در بعد رخ داده نگاه کنیم

آیا زیبا نیست؟!

بازار سعی در صعود داشت اما قبل از این که به سطح 50.0% برسد، برای مدت کمی زیر سطح   38.2% متوقف شد. اگر شما سفارشاتی را در سطوح 38.2% یا 50.0% داشتید، ممکن بود در آن معامله سود کلانی ببرید.

در این دو مثال، مشاهده میشود که قیمت؛ حمایت و یا مقاومت موقت فارکس را در سطوح بازگشت فیبوناچی،  بدست می آورد. به خاطر همه افرادی که از ابزار فیبوناچی استفاده میکنند، این سطوح، به سطوح حمایت و یا سطوح مقاومتی خود به خود تبدیل میشوند.

یک مورد که شما باید در نظر داشته باشید این است که قیمت همیشه از این سطوح، جهش نمیکند. آنها باید بعنوان نواحیِ ” مطلوب(مورد نظر)” در نظر گرفته شوند ، و یا  باید آنها را ” نواحی مرگ” (Kill Zones!)  بنامیم. مطالب بیشتر در این زمینه، بعدا به شما آموخته میشود.

برای حالا، چیزی وجود دارد که شما باید همیشه در استفاده از ابزار فیبوناچی ان را به یاد داشته باشید و آن ، این است که استفاده از این  ابزار  همیشه ساده نیست. اگر این ابزار ساده بود، معامله‌گران همیشه سفارشات خود را بر مبنای سطوح بازگشت فیبوناچی انجام میدادند و بازار برای همیشه دارای روند بود.

در درس بعدی، ما نشان خواهیم داد وقتی سطوح بازگشتی فیبوناچی شکست میخورند، چه رخ میدهد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *