انواع تحلیل فاندامنتال

تحلیل فاندامنتال چیست؟ معرفی 5 نوع مختلف آن

آموزش کامل تحلیل فاندامنتال

آموزش کامل تحلیل فاندامنتال

آموزش کامل تحلیل فاندامنتال

تحلیل فاندامنتال یکی از روش های تحلیل انواع بازار های مالی و اقتصادی است. در تحلیل بازار های مالی فارکس و بورس و بازار ارز دیجیتال از آن استفاده می شود. روش های بسیاری برای تحلیل وضعیت بازار وجود دارد که روش مزبور یکی از روش های مهم و مورد قبول تحلیلگران است.

 

 

 

منظور از تحلیل فاندامنتال چیست؟

استفاده از تحلیل فاندامنتال برای تحلیل بازار های مالی منجر به تعیین ارزش فعلی و احتمالی دارایی در آینده می شود. این روش تحلیلی علم ارزیابی متغیر های اقتصادی و موارد قابل تغییر در یک دارایی است. تحلیل گر در این روش به بررسی و تحلیل شرایط یک سرمایه گذاری از جنبه های مختلف می پردازد. به این صورت که اخبار و رویداد های مهم را دنبال می کند. تمامی جوانب موثر بر سرمایه گذاری از نگاه تحلیلگر در نخواهد ماند.

در تحلیل فاندامنتال می توان ارز ذاتی و پتانسیل های بالقوه آن را تشخیص داد. مثلا با نشر اخباری ممکن است فرد تصمیم به فروش ارز خود نماید. چون معتقد است از آثار این خبر ارزان شدن ارز مد نظر می باشد.

 

آموزش رایگان کسب درآمد دلاری

 

تحلیل فاندامنتال در بازار بورس

روش تحلیل فاندامنتال برای انجام سرمایه گذاری در بازار بورس و یا خرید و فروش دارایی در این بازار مالی بسیار پرکاربرد است. بازار بورس و بازار مالی ارز های دیجیتال از برخی جهات مشابه به همدیگر هستند. اما در اصل دارای تفاوت های اساسی نیز هستند.

استفاده از روش تحلیل فاندامنتال برای انجام سرمایه گذاری در بازار بورس یکی از راه های تحلیل شاخص های بورسی است. تحلیل گر شاخص های افزایش قیمت را در آینده را با توجه به اخبار و حوادث پیش بینی خواهد کرد. بررسی گزارش درآمد، عملکرد هیئت مدیره و شرکت و… از موارد مهم در انجام این تحلیل می باشند.

 

فاندامنتال در بازار ارز های دیجیتالی

فاندامنتال در بازار ارز های دیجیتالی

فاندامنتال در بازار ارز های دیجیتالی

 

برای انجام سرمایه گذاری در بازار ارز دیجیتالی باید هدف از سرمایه گذاری خود را مشخص نمود. زیرا در حالت هایی از سرمایه گذاری بدون تحلیل فاندامنتال نمی توان به سوددهی رسید. هدف از سرمایه گذاری افراد بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت می باشد.

شاید در سرمایه گذاری کوتاه مدت بتوان بدون تحلیل فاندامنتال به سوددهی رسید. اما در هدف میان مدت و بلند مدت نمی توان بدون در نظر گرفتن اخبار و عوامل موثر سرمایه گذاری را انجام داد. در نتیجه بررسی پروژه از نظر فاندامنتال نیز مهم و موثر می باشد.

شاخص های مهم در انجام تحلیل فاندامنتال

پارامتر های بسیاری برای تحلیل فاندامنتال وجود دارد. این پارامتر ها برای تعیین گردش مالی شرکت ها استفاده خواهند شد. درک و اطلاع از این شاخص ها باعث تصمیم گیری درست در انجام معاملات دارد. اما پارامتر های مهم این تحلیل کدام است؟ سود هر سهم، نسبت قیمت به درآمد، رشد درآمد برآورد شده، جریان نقدی آزاد، نسبت قیمت به ارزش دفتری، نسبت بدهی به حقوق صاحبان هر سهم، نسبت بازده سود سهام و نسبت به قیمت فروش از شاخص های مهم این روش تحلیل است.

تمام شاخص های تحلیل فاندامنتال قابل توجه در بررسی قیمت نهایی موثر می باشند. این شاخص ها می توانند ارزش و پتانسیل رشد سهام را تعیین نمایند. اما برخی از عوامل موثر به بازار وجود دارند که قابل اندازه گیری نخواهند بود. همزمان با تحلیل بنیادی بایستی تحلیل تکنیکال و اخبار اقتصاد کلان و داده های صنعتی مورد استفاده قرار بگیرد.

انواع تحلیل فاندامنتال کدام است؟

انواع تحلیل فاندامنتال

انواع تحلیل فاندامنتال

 

تحلیل فاندامنتال هر آنچه که مربوط به وجوه اقتصادی باشد را در بر می گیرد. عوامل زیادی در این نوع از تحلیل نقش دارند. در واقع تحلیل بنیادی می تواند مربوط به هر چیزی که مربوط به شرایط مالی شرکت باشد. تحلیل بنیادی در دو حالت تحلیل بنیادی کمی و کیفی می باشد. منظور از تحلیل کمی اطلاعاتی است که می توان آن را در قالب ارقام و اعداد نشان داد. این مدل از تحلیل بنیادی ویژگی های قابل اندازه گیری یک فعالیتی است. منبع این مدل از تحلیل صورت های مالی می باشد.

تحلیل فاندامنتال کیفی مربوط به استاندارد ها و ماهیت است. بنیاد های کیفی کمتر قابل درک است. این تحلیل شامل کیفیت مدیران کلیدی یک شرکت، حق اثبات اختراع، شناسایی نام تجاری، و ….. می باشند. بنیاد های مهم کیفی برای هر تحلیل هر شرکت را باید در نظر داشت. مدل کسب و کار و مزیت های رقابتی، مدیریت و راهبری شرکتی از بنیاد های مهم در تحلیل می باشد.

 

مولفه های تحلیل بنیادی

تحلیل فاندامنتال از سه مولفه اصلی تشکیل شده است. تحلیل اقتصاد، تحلیل صنعت و تحلیل شرکت مولفه های اصلی تحلیل بنیادی است. می دانیم که این مدل از تحلیل رویکردی جامع است که نیاز به علم مالی و اقتصادی است.

همچنین در انجام این مدل از تحلیل می توان رویکرد هایی را در نظر داشت. مدل از بالا به پایی و از پایین به بالا دو رویکرد در اجرای این مدل از تحلیل می باشد. سرمایه گذار می تواند رویکرد بالا به پایین را دنبال نمود. در رویکرد بالا به پایین آغاز با تحلیل از مقیاس بزرگ تر انجام می شود. اما در تحلیل پایین به بالا به جای حالت اول از همان اول سهام تحلیل خواهد شد. سرمایه گذاران برای استفاده از رویکرد اول یا دوم منطق خاص خود را دارند.

سخن آخر؛

تمام شاخص های مهم در تحلیل فاندامنتال در جایگاه خود مهم و قابل توجه می باشد. تمامی شاخص های مهم در تعیین ارزش و پتانسیل رشد سهام کمک کننده می باشد. اما در نهایت عوامل زیادی بر قیمت تاثیر می گذارند که نمی توان به آسانی این عوامل را اندازه گیری کرد. برای اندازه گیری و ارزیابی سهام شرکت ها و یا ارز های دیجیتال بایستی همزمان از تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکی نیز استفاده نمود. اخبار اقتصاد کلان و داده های صنعت نیز در کنار تحلیل های مزبور برای ارزیابی دقیق قیمت بسیار مهم می باشد.

بنابراین بسیاری از سرمایه گذاران برای انجام فعالیت های اقتصادی خود از این نوع تحلیل استفاده می کنند. تحلیل بنیادی تحلیل اخبار و حوادثی است که بر اقتصاد و قیمت های سهام و ارز ها تاثیر مستقیم خواهد گذاشت.

 

برای آموزش رایگان تحلیل بر روی تصویر زیر کلیک کنید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *